آشپزی های غیرمعقول در سال 2018؛ از چای سیر تا بستنی با سس مایونز

به گزارش عینک دایره ای، ترکیب های عجیب و غریبی در آشپزخانه رستوران ها و کافه ها که در سال 2018 مشتریان را شگفت زده نموده را بشناسید.

آشپزی های غیرمعقول در سال 2018؛ از چای سیر تا بستنی با سس مایونز

به گزارش خبرنگار، شاید طعم پنیر برای خیلی ها خوشایند نباشد و یا اینکه سس مایونز را تنها در ساندویچ مصرف نمایند اما رستوران ها و کافه هایی هستند که چای را با طعم پنیر و بستنی با سس مایونز سرو می نمایند.

در اینجا به 9 مدل از خوراکی های عجیب و غریب سال 2018 که در رستوران ها و کافه های سراسر دنیا سرو می گردد، می پردازیم.

کافه لاته با اکلیل های زرق و برق دار خوراکی

سوشی هندوانه

هندوانه دودی

چای پنیری

گل های خوراکی

کافی کوکاکولا

پنیر سیاه

کوکی با ادویه واسابی (واسابی یا ترب ژاپنی گیاهی است از تیره شب بوها که ریشه آن مزه ای بسیار تند از نوع خردل است و سسی که از آن تهیه می گردد، با غذاهای ژاپنی مانند سوشی و ماهی خام خورده می گردد.

بستنی مایونز

نودل نوشابه ای

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "آشپزی های غیرمعقول در سال 2018؛ از چای سیر تا بستنی با سس مایونز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشپزی های غیرمعقول در سال 2018؛ از چای سیر تا بستنی با سس مایونز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید