تکلیف سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان چه شد؟

به گزارش عینک دایره ای، ملی پوشان فوتسال بانوان ایران در 2 دوره متوالی رقابت های قهرمانی آسیا بر بام قاره کهن ایستادند. آنها نخستین بار سال 2015 با راهنمایی فروزان سلیمانی و سال 2018 با راهنمایی شهرزاد مظفر قهرمان مسابقات قهرمانی آسیا شدند و حال در اندیشه کسب سومین جام در آسیا هستند. فوتسالیست های زن ایران در حالی هت تریک قهرمانی در آسیا را ذهن خود پرورش می دهند که لیلا صوفی زاده نفر اول فوتبال و فوتسال زنان ایران در خواب زمستانی به سر می برد. او که نایب رئیس بانوان در فدراسیون فوتبال است تا امروز نشان داده برنامه خاص برای دفاع از عنوان قهرمانی تیم ملی در آسیا ندارد.

تکلیف سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان چه شد؟

* پست تشریفاتی نایب رئیسی

درواقع پست نواب رئیسی بانوان با توجه به تشریفاتی بودنش یکی از بزرگ ترین آسیب ها را به بدنه ورزش بانوان وارد می نماید و گوش شنوایی برای این مورد نیست. بانوان نواب رئیس که اکثریت آنها از کارمندان وزارت ورزش محسوب می شوند به طور جدی به پست خود نگاه نمی نمایند و دغدغه زیر مجموعه تحت مدیریت خود را ندارند. لیلا صوفی زاده، نایب رئیس فوتبال بانوان از جمله نواب رئیسی به حساب می آید که این روزها در باد قهرمانی تیم ملی فوتسال خوابیده است و برنامه و نگاه ویژه ای برای هت تریک قهرمانی بانوان فوتسالیست ندارد. رقابت های قهرمانی آسیا سال آینده در حالی برگزار می گردد که در آستانه چند ماه تا برگزاری آن خبری از اردوهای آماده سازی ملی پوشان نیست.

* سبقت برای عکس یادگاری

پس از قهرمانی تیم ملی در فروردین ماه سال 96 و بازگشت این تیم از مسابقات دیگر خبری از اردوهای ملی و آماده سازی بازیکنان نشد. حتی پاداش قهرمانی ملی پوشان پس از گذشت یک سال و چهار ماه هنوز پرداخت نشده است و وعده دیدار با وزیر نیز به طور کلی به دست فراموشی سپرده شد. سوال این است مسئولان با بروز چنین رفتارهایی چگونه می توانند انگیزه ورزشکاران را برای تکرار افتخار آفرینی ها حفظ و با کدام اعتبار در زمان تکرار قهرمانی ها برای دریافت عکس یادگاری با جام از یکدیگر سبقت خواهند گرفت؟

* از دست رفتن سرمربی تیم ملی

پس از بی خبری اردوهای ملی شرایط حتی به طرز بدتری رقم خورد و شهرزاد مظفر از مطرح ترین مربیان فوتسال زنان ایران به دلیل نداشتن تیم باشگاهی و تعطیلی اردوهای ملی به کویت رفت. مربی که در واکنش به صحبت های صوفی زاده در هفته اخیر گفت: صوفی زاده همواره حرف از دفاع از حقوق زنان می زند اما پس از قهرمانی بارها نقش صانعی را پررنگ تر کرد و مشاور فنی مرد را بالاتر از من سرمربی قرار داد. احترام زیادی برای صانعی قائلم اما او حتی در یک جلسه تمرینی در ایران حضور نداشت و تنها به همراه تیم به سفر آمد تا تیم را بررسی کند اما پس از بازگشت نقش مشاور فنی مرد از من سرمربی پررنگ تر شد. همه این را بدانند قلب من برای ایران می تپد و حضورم در کویت شرایط ایده آل من نبوده است اگر من نصف همین پول را در ایران می گرفتم محال بود به اینجا بیایم.

* اعلام اسامی کادر فنی و حواشی آن

پس از رفتن مظفر، 9 ماه بی خبری از اردوهای آماده سازی و با فشار رسانه ها بالاخره سایت رسمی فدراسیون 27 بهمن ماه سال 97 اسامی کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان را منتشر و خبر از شروع اردوهای آماده سازی داد. کادری که معرفی آن نیز حواشی بسکمک به دنبال داشت. طبق اعلام سایت فدراسیون علی رعدی به عنوان مدیر فنی تیم ملی و زیور بابایی و شهناز کمک به عنوان مربیان ملی معرفی شدند. همین خبر کافی بود تا واکنش شهناز کمک را در پی داشته و از حضور در اردوهای انصراف دهد چرا که او مدعی بود تیم ملی بانوان دو بار به همراه سرمربی های زن جام قهرمانی را بالای سر برده است حال چرا باید یک مرد راهنمایی تیم را در اختیار داشته باشد.

این صحبت ها در حالی از سوی کمک مطرح شد که علی رعدی در نشستی با عینک دایره ای ادعا کرد: این موضوع فقط در ایران حاد شده است. نباید برای انتخاب سرمربی این همه حساسیت به خرج داد. من 5 نفر را به صوفی زاده معرفی نموده ام. اینها باید در اردوهای تیم ملی حضور داشته باشند و پس از آن سرمربی را پیشنهاد می کنم. تصمیم گیری در این زمینه با من نیست بلکه با فدراسیون است.

* حذف معترضان

به هر ترتیب اردوهای ملی در این شرایط و با این حواشی برگزار و تیم راهی تورنمنت روسیه شد. تورنمنتی که سه شکست برابر تیم های اسپانیا، روسیه و پرتغال برای تیم ملی به همراه داشت. در کنار این مسائل چند تن از بازیکنان سرشناس همچون فرزانه توسلی، آرزو صدقیانی زاده و نسترن مقیمی نیز به دلیل اعتراض به عدم پرداخت پاداش هایشان از اردو خط زده شدند. ادعایی که البته رعدی آن را رد و مطرح کرد آنها به دلیل عدم حضور در اردوها حذف شده اند و پس از تورنمنت روسیه مجددا از آنها دعوت خواهیم کرد.

* کمک گر ژاپنی ها

تورنمنت روسیه نیز به خاتمه رسید و دیگر حتی خبری از اردوهای ملی و انتخاب سرمربی نشد. تیمی که دوبار قهرمان آسیا شده و حال باید برای سومین بار از عنوان قهرمانی اش دفاع کند به حال خود رها شده است. سال آینده مسابقات قهرمانی آسیا شروع می گردد و چشم لیلا صوفی زاده به تکرار قهرمانی است آن هم در شرایطی که ژاپن حریف اصلی ایران به دنبال انتقام از ملی پوشان و کسب عنوان قهرمانی است. این خیال آسوده خانم نایب رئیس بدون شک کمک گر ژاپنی ها خواهد شد تا قهرمانی از دست ایران خارج گردد.

* زمان در حال از دست رفتن است

صوفی زاده که مدعی حضور مظفر در تیم ملی بوده است حتی پیروز در حفظ او نبوده است، حاشیه های بسکمک در تیم ملی به وجود آورده و حتی در معرفی سرمربی و برگزاری اردوها ناکام است. اگر انتخاب سرمربی بر عهده کمیته فنی فوتسال است بهتر است خانم نایب رئیس کمی در کنار سفرهای متعددش سرعت عمل بیش تری در معرفی سرمربی داشته و موضوع را پیگیری کند چرا که زمان در حال از دست رفتن است.

منبع: خبرگزاری مهر

به "تکلیف سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان چه شد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تکلیف سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان چه شد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید